Höyläri, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Lopen Rakennuspuu Oy:lle höyläriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Listahöylärin tehtävässä vastuualueellesi kuuluu asetteiden teko höylälle, höylälinjan toiminnasta huolehtiminen sekä laadunvalvonta.

Edellytämme aiempaa kokemusta listahöyläyksestä sekä puusepän koulutusta ja vähintään hyvää suomen kielitaitoa.

Etsimme sinua, joka arvostat tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Meillä on tarjolla kokoaikainen ja pitkäaikainen työ, joka tapahtuu arkipäivisin klo 8-16.

Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveellasi varustettuna kätevästi järjestelmämme kautta jo tänään! Muistathan, että sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia ei valitettavasti käsitellä.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6628dba983a386001db88b98