MANAGER, OWNER'S ENGINEERING, DESPRO, Porkkana ja Keppi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna 2015 perustettu Despro tarjoaa huippuasiantuntijuutta. Olemme erikoistuneet uusiutuvan energian ja kriittisen infran koko elinkaaren asiantuntijapalveluihin - aina suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Luomme rohkeasti ratkaisuja markkinoiden ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Olemme läsnä ja kuuntelemme tarkalla korvalla. Sparraamme yhdessä parhaat ratkaisut, jotta asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa aikataulussa.

Osaavien ja onnellisten insinöörien joukkueemme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellään. Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin. Tämä kaikki näkyy ennätyksellisenä asiakastyytyväisyytenä, kiitettävänä henkilöstötyytyväisyytenä sekä vakaana taloustilanteena.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja mahdollistamme yhdessä vihreää siirtymää. Nyt jo 11 paikkakunnalla, yli 100 osaavan ja onnellisen insinöörin voimin. Lue lisää www.despro.fi.

Tervetuloa mukaan huippuasiantuntijoiden joukkueeseemme johtamaan uusiutuvaa energiaa - asiakkaana, kollegana ja yhteistyökumppanina.

Haussa nyt Uusiutuvan Energian hankkeisiin

MANAGER, OWNERS ENGINEERING

Tässä roolissa vastaat uusiutuvan energian koko elinkaareen liittyvien projektiemme onnistumisesta sekä toimit Owners engineering tiimin esihenkilönä. Tuuli- ja aurinkovoimalaitoksiin sekä sähkövarastoihin keskittyvät hankkeemme edellyttävät sinulta intohimoa huolehtia asiakkaan tyytyväisyydestä ja projektien tavoitteiden täyttymisestä. Tiimin esihenkilönä sinulla on tärkeä rooli tiimin menestyksen mahdollistajana ja toiminnan kehittäjänä. Owners Engineering -tiimi vastaa omistajan edustajana suunnittelutoimiston, rakennusurakoitsijan ja muiden projektin sidosryhmien välisestä kommunikaatiosta ja yhteistyöstä. Tehtävät sisältävät asiakkuuden ja budjetin hallintaa, aikataulutusta, resursointia sekä projektin eri osa-alueiden johtamiseen liittyviä tehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta vaativien projektien johtamisesta Owners Engineer -roolissa, joko uusiutuvan energian tai muun infran alalta. Työskentelet luontevasti kansainvälisten projektien parissa ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Toivomme, että olet myös innostunut kehittämisestä ja kasvusta sillä suunnitelmallinen kasvu sekä uudet innovaatiot ovat vahva osa strategiaamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- kokemusta uusiutuvan energian - tai infrahankkeiden johtamisesta

- kokemusta suurten projektien johtamisesta

- kykyä johtaa tiimiä tuloksellisesti ja samalla inhimillisesti, vahvistaen tiimin ja yksilöiden toimintaa

- innovatiivisuutta ja kehitysmyönteisyyttä

- kohtuullista matkustusvalmiutta

- sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

- insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin. Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Toimintaamme ohjaavat luottamus, rohkeus, arvostus ja vastuunotto. Onnistumme yhdessä joukkueena, toisiamme tukien.

Rakennamme konkreettisin teoin hyvinvoivaa ja innostavaa työyhteisöä, jossa jokainen pääsee loistamaan omilla vahvuuksillaan. Meillä pääset vaikuttamaan niin omaan työhösi kuin asiakkaiden ja koko yhteiskunnan vihreämpään huomiseen. Tarjoamme erinomaiset henkilökuntaetuudet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pääset kehittymään huippuasiantuntijoiden joukkueessa, alan edelläkävijäyrityksessä.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Desprosta työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 14.5. saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Eveliina , p. 0400 49 64 84 ja Kaisa , p. 044 588 6109
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/4138082-manager-owner-s-engineering-despro