Ohjaajan sijaisuus Pitäjänmäen asumispalveluyksik, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme mielenterveys, päihde- ja asunnottomuustyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa ohjaajan tehtäviin Pitäjänmäen asumispalveluyksikköön. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2025 asti.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta tärkeintä on kyky kohdata asiakkaat vaihtelevissa elämäntilanteissaan ja toimia osana työyhteisöä. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, jossa saat kattavan perehdytyksen ja osaavan työyhteisön tuen työllesi.

Ohjaajilla on yksikössämme käytössä työvuoroautonomia, joten työvuorot on mahdollista suunnitella henkilökohtaiseen elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työ on 3-vuorotyötä.

Pitäjänmäen asumispalveluyksikkö tarjoaa tuettua asumista asunnottomuutta kokeneille. Yksikössä on 112 asukaspaikkaa ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Yksikön perustehtävänä on turvata asukkaiden asuminen omissa vuokra-asunnoissaan haasteista huolimatta. Kantavana ajatuksena on tarjota asukkaille mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, johon olennaisena osana kuuluu asunto, osallisuuden kokemus omaan elämään, yhteisöön ja yhteiskuntaan.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat asukkaan ohjaaminen ja tukeminen erilaisissa arjen hallintaan ja asumiseen liittyvissä asioissa. Työ sisältää asukkaiden fyysisen ja psyykkisen terveydentilan arviointia ja tarpeen mukaan ohjaamista ja saattamista terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluiden piiriin. Ohjaajan tukena työssä ovat yksikön sairaanhoitaja, fysioterapeutti, sosiaaliohjaajat ja työvalmentajat sekä esihenkilöt.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja tuberkuloosiselvitystä.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n G21 (2394,48 -2703,48 ). Tarjoamme lisäksi työterveyshuollon ja e-passiedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Pasi Lehto, puh. 044 7577 981. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään jättämään mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten ole pian yhteydessä, mikäli kiinnostuksesi heräsi!

Hakuaika päättyy 31.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.pelastusarmeija.fi/jobs/4131979-ohjaajan-sijaisuus-pitajanmaen-asumispalveluyksikkoon