Ravintolapäällikkö (Beer & Cafe Solmu Kivistö), Pemmi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä meidän tuleva ravintolapäällikkö? Etsimme uutta päällikköä johtamaan hyvässä tuloskunnossa olevaa erikoisolutravintolan ja kahvilan hybridiä Vantaan Kivistöön! Toimit läheisessä yhteistyössä kahden muun baarimme, Olutravintola Solmu Aurinkolahden ja Beer & Wine Solmu Myyrmäen ravintolapäälliköiden ja yrityksen ravintolaliiketoiminnasta vastaavan pomon kanssa. Olet ravintolapäällikkönä jo oppirahasi maksanut, joten kate- ja kuluhallinta sekä ravintolaliiketoiminnan kehittäminen on sinulle tuttua. Osaat hyödyntää Some-markkinointia ja ymmärrät sen tärkeyden hoitaa sitä yhtenä osana työtehtäviäsi. Henkilökuntaasi johdat esimerkillä ja osallistut aktiivisesti arjen toimintaan.

Me olemme Kivistöläisten olohuone vuodesta 2016 ja myymme laadukkaita pääosin kotimaisia tuotteita rennolla mutta ystävällisellä otteella. Tämä näkyy muun muassa pöytiintarjoiluna, joka erottaa meidät kilpailijoista. Juomatuotteiden lisäksi meiltä saa niin Toasteja kuin salaattejakin sekä pientä makeaa nisua kahvien kanssa. Kuukausittain meillä pyörii Kieli Solmussa -Stand up klubi, viikottain Baaripähkinän tietovisa. Toimipaikassa on 60+70 asiakaspaikkaa.

Mukavan duunin ja liksan lisäksi käytössäsi on firman muut työsuhde-edut: kattava työterveyshuolto, ilmaiset treenit tytäryhtiön kuntosalilla, henkilökunta-alennukset yrityksen ravintoloissa, puhelinetu ja tarvittaessa autopaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville@pemmi.fi