Myyjä, Länsiauto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Automyyjä, käytetyt autot LänsiAuto Seinäjoki

Sykkiikö sydämesi tulokselliselle myyntityölle? Onko autojen parissa työskentely intohimosi ja haaveiletko työskentelystä autoilun tunnettujen ja takuuvarmojen brändien parissa? LänsiAuton käytettyjen autojen liiketoiminta kasvaa ja kehittyy, ja tarvitsemmekin nyt kasvun tueksi lisää tekijöitä.

LänsiAuto etsii nyt uusia myyntityön huippuosaajia Seinäjoen toimipisteeseensä. Käytettyjen autojen myyntitiimimme hakee vahvistukseksi riveihinsä kahta yritteliästä, autoalasta kiinnostunutta ja positiivisella kilpailuhengellä varustettua automyyjää LänsiAuton kasvavan vaihtoautoliiketoiminnan vahvistukseksi. Myyjänä pääset kohtaamaan asiakkaita suurten hankintojen äärellä ja auttamaan heitä tekemään juuri heille oikeita ratkaisuja autoilun parissa.

Olisitko juuri sinä siis LänsiAuton uusi huippumyyjä?

Pääasiallinen työtehtäväsi on käytettyjen autojen myynti ja asiakkaiden kontaktointi hyödyntäen laajaa omaa asiakaskantaamme. Teet aktiivista myyntityötä myymälässämme, sähköpostitse, puhelimessa ja digitaalisissa kanavissa. Meillä LänsiAutolla suuri osa kaupoista tehdään valmiiseen kysyntään ja haluammekin varmistaa, että myyntimme perustuu vahvaan asiakassuhteeseen ja asiakkaan tarpeisiin vastaamiseen monipuolisen vaihtoautovalikoiman kautta.

Onnistut meillä automyyjänä erinomaisesti, mikäli tunnistat itsesi seuraavista kuvauksista:
 Olet aikaansaava myyntityön ammattilainen. Aiempi kokemus juuri automyyjän työstä sekä kaupallinen koulutus ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi.
 Haluat saavuttaa omat ja tiimisi yhteiset tavoitteet.
 Olet vaikuttava asiakaskohtaaja. Positiivisen asiakaskokemuksen luominen on sinulle tärkeää ja haluat löytää asiakkaillemme parhaimmat autoilun ratkaisut.
 Haluat ottaa vastuuta ja kehittyä työssäsi yhä paremmaksi.
 Näet mahdollisuuksia tarjota täyden palvelun autotalon palveluita asiakkaan tarpeista riippuen, myös oman core-alueesi ulkopuolelta.
 Olet kiinnostunut autoilusta ja erilaisten digitaalisten kanavien hyödyntämisestä autojen ja autoilun palvelujen myynnissä.
 Olet kuin kotonasi nopeatempoisessa ja tavoitteellisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle:
 Toimialan parhaat ja edistyksellisimmät järjestelmät tuloksellisen myyntityön tekemiseen sekä työssäsi onnistumiseen.
 Motivoivan provisiomallin - pääset haastamaan itsesi ja vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi palkkatasoosi, ilman ylärajaa! Lisäksi ensimmäisiksi kuukausiksi tarjoamme sinulle kiinteän takuuprovision.
 Konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet kiinnostuksesi mukaan kasvavassa autoalan yrityksessä.
 Positiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä avaimet työssäsi menestymiseen. Meillä jokainen pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen.
 Kulttuuri- ja liikuntaedun sekä luonnollisesti lounasedun ja työterveyden kattavat palvelut.
 Halutessasi myös matkapuhelinedun sekä autoedun käyttöösi!

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova asenne sekä tahto onnistua yhdessä. Lähetä hakemuksesi sekä CV oheisen hakulinkin kautta 24.5.2024 mennessä.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa LänsiAuton Seinäjoen vaihtoautojen myyntipäällikkömme Miikka Huhta puhelimitse arkisin klo 10-18 numerosta +358504792561.

Automyyjän tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Tarkistamme tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot.

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana sekä muihin avoimiin positioihimme nettisivujemme kautta https://www.lansiauto.fi/tietoa-meista/ura-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/automyyja-kaytetyt-autot-lansiauto-seinajoki/DaJj2x