Koulunkäynninohjaaja, Siilinjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Palkkaus: 2184,47€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Siilinjärven Siilinlahden koulun iloiseen joukkueeseemme kuutta vakituista ja neljää määräaikaista koulunkäynninohjaajaa 5.8.2024 alkaen. Määräaikaiset tehtävät ovat ajalle 5.8.2024-31.5.2025. Työajat sijoittuvat klo 6.30-16.30 välille.

Arvostamme osaamista ja kokemusta koulunkäynninohjaajan työstä sekä vammaispalvelutehtävistä ja hoidollisen työn järjestämisestä. Eduksi luemme osaamisen ja kokemuksen erilaisten kommunikaatio- sekä kuntouttavien menetelmien käyttämisestä. Eduksi niinikään luetaan kokemus aamu- ja iltapäivähoidossa työskentelystä. Koulunkäynninohjaajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä ihmisen kohtaamisen, kuuntelemisen ja ymmärtämisen taitoja niin aikuisten, kuin lastenkin kanssa.

Koulussa on monipuoliset mahdollisuudet tehdä ohjaustyötä erilaisten tuen tarpeiden parissa yleisopetuksesta vaativaan erityiseen ja hoidolliseen tukeen. Tarjoamme moniammatillisen tiimien tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintakulttuuria uuteen rakenteilla olevaan kouluumme, joka valmistuu joulukuussa 2025.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja määräaikaisissa tehtävissä kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2184,47 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen enintään 8 % työkokemuslisää, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, esim. koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkinto.

Työhaastattelut järjestetään kutsutuille maanantaina 13.5.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599034/fi_FI