Työnjohtaja, Aurelia Turbines Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaessa Aurelia Turbines Oy hakee Lappeenrantaan Tuotannon työnjohtajaa kaasuturbiinien valmistamiseen.

Tehtäviisi kuuluu tuotannonsuunnittelu ja resursointi sekä tehtaan kapasiteetin hallinta. Osallistut tuotannon päivittäisen toiminnan ja työturvallisuuden kehittämiseen. Kehität tiimisi jäseniä ja huolehdit, että he pystyvät tekemään päivittäiset tehtävänsä laadukkaasti. Ymmärrät työssäsi sekä työntekijöiden että asiakkaiden näkökulman. Toimit tuotannon- sekä varastoinnin työntekijöiden esihenkilönä ja raportoit tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta tuotantoa, laatua ja työturvallisuutta kohtaan. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on tarkka ja toimelias "hands-on"-asenne työntekoon ja kykenet toimimaan myös itsenäisesti. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta, sillä yrityksemme kasvaessamme ensimmäisinä tehtävinäsi onkin uusien tiimin jäsenten rekrytointi. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus teollisesta kokoonpanosta.

Arvostamme työntekijöissämme tarkkuutta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Vastuuntuntoisuus ja joustavuus ei Aureliassa kuitenkaan tarkoita sitä, että joudut vastaamaan sähköposteihin iltakymmeneltä tai käyttämään viikonloppujasi työn tekemiseen, vaan kasvavan, ketterän yrityksen hengessä mukautamme tehtäviämme tarpeen mukaan ja teemme työtä koko tiimin hyvinvointi edellä. Emme ole viilanneet kaikkia prosessejamme kuntoon, joten tässä työssä on ehdottomasti eduksi se, jos et pelkää tarttua toimeen ja laittaa asioita tapahtumaan!

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä tiimissämme sekä mahdollisuuden jättää kädenjälkesi kehittyviin prosesseihimme. Tarjoamme työajan joustojen lisäksi kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä pääset myös osaksi koko yrityksen kattavaa bonusjärjestelmää. Kiinnitämme huomiota työntekijöidemme hyvinvointiin vuosittaisilla hyvinvointikyselyillä sekä aktiivisella keskustelulla esihenkilöiden ja alaisten välillä: Erityisesti esihenkilötyö, yrityksen ilmapiiri ja yhteishenki sekä mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistaan ovat saaneet kiitosta.

Jos voit kuvitella itsesi meille Tuotannon työnjohtajaksi, lähetä avoin hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kanssa sähköpostilla (careers@aureliaturbines.com) 12.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Tomi Pinomäki, puh. +358 50 3767050, tomi.pinomaki@aureliaturbines.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tomi.pinomaki@aureliaturbines.com