Alltimen tekninen kiinteistönhoitaja, Alltime Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Alltimelle osaavaa teknistä kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Alltimen kiinteistönhoitajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sisä- ja ulkokunnossapitotyöt, korjaus- ja huoltotyöt sekä asiakkaiden sujuva palvelu. Työkohteesi ovat vaativia liikekiinteistöjä, joten tehtävässä suoriutuminen vaatii vankkaa kokemusta kiinteistönhoitajan töistä. Työkohteissa liikutaan Alltimen työautoilla, joten B-ajokortti on pakollinen työssä suoriutumisen kannalta.

Toivomme hakijoilta:

-Työtä pelkäämätöntä rohkeaa asiakaspalveluasennetta ja kykyä hoitaa itsenäisesti sekä vastuullisesti omia päivittäisiä työtehtäviä
-Vahvaa osaamista ja työkokemusta kiinteistönhoidosta ja kiinteistötekniikasta
-Kiinteistönhoitajan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa
-Valmiutta päivystykseen ja varallaoloon

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä itsenäisessä työnkuvassa, saat meiltä laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet ja varusteet sekä maksamme yhteisen sopimuksemme mukaisen, kokemukseesi ja osaamiseesi perustuvan palkan. Tarjoamme sinulle kattavan Pihlajalinnan työterveyspalvelun kaikissa Suomen Pihlajalinnoissa. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi 6kk koeajan jälkeen myös Edenred työsuhde-edut sekä polkupyöräedun. Alltimella tuetaan myös vahvasti osaamisen kehittämistä, ja meillä voitkin opiskella töiden ohessa oppisopimuksella itsellesi työtäsi tukevia tutkintoja.

Olethan nopea, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen aloituksesta voimme sopia yhdessä kanssasi, mutta olet tervetullut tiimiimme mahdollisimman pian!

Lisätietoja työtehtävästä antaa sähköpostitse työnjohtajamme Rami Eriksson, rami.eriksson@alltime.fi.

Alltime on kasvava ja kehittyvä, Suomessa ja Ruotsissa toimiva kiinteistö-, puhtaus- ja infrapalveluita tuottava kasvuyritys. Toimimalla lähellä asiakasta varmistamme sen, että meidät tavoittaa aina helposti ja nopeasti. Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon. Työyhteisömme on tiivis, iloisen räiskyvä ja avoin. Meillä töissä saa olla hauskaa ja nauttia työkavereiden seurasta. Autamme toisiamme ja sparraamme työkavereita vaikeissakin tilanteissa. Meillä Alltimellä on töissä tällä hetkellä n.600 henkilöä, ja liikevaihtomme on n.70 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/8a4abb15-97bb-439b-98dc-0b1601b4a3a3