Huolto- ja projektiasentajia Vantaalle, MV-Jäähdytys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 320 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Päijät- ja Kanta-Hämeessä sekä Satakunnassa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään - se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Etsimme yritykseemme kylmäalan

-HUOLTOASENTAJIA

-PROJEKTIASENTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Odotamme sinulta vähintään jo meneillään olevaa kylmäalan koulutusta kylmäasentajaksi. Mikäli omaat kuitenkin jo Y3A-kylmäluvat ja sinulla on aiempaa kokemusta kylmäasentajana toimimisesta, huomioidaan tämä haussa selkeäksi eduksi.

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

Työsuhteeseen kuuluvat myös erinomaiset työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, polkupyörä-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Hae tehtäviä pikaisesti, sillä tehtävissä aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat HR Maarit Syrjältä p. 050 435 6244 / maarit.syrja@mv-jaahdytys.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.mv-jaahdytys.fi/jobs/4131865-huolto-ja-projektiasentajia-vantaalle