Keikkatyöntekijöitä, Villa Särkiniemi, Autismisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keikkatyöntekijöitä, Villa Särkiniemi
Hei sinä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai ammattilainen! Haemme nyt joukkoomme keikkatyöntekijöitä.
Hiljattain valmistunut Villa Särkiniemi tarjoaa aistiystävällisen hyvän olon hirsikodin 24:lle autismikirjon henkilölle, jotka tarvitsevat tukea ympärivuorokautisesti. Tavoitteenamme on tarjota osallisuutta tukevaa ja edistävää toimintaa. Toimintamme tukee asiakkaan osallistumista erityisesti sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan, sekä tarjoaa heille mahdollisuuden hyödyntää omia taitojaan ja oppia uutta. Omanlaista, samanlaista arkea, kaikille.
Vakituisille työntekijöille tarvitaan sijaisia esimerkiksi virkavapaan, sairauspoissaolon tai lomien takia. Sijaisuuksien kesto voi vaihdella muutamasta tunnista muutamaan päivään, viikkoon tai vaikka kuukauteen. Saat suunnitella työvuorot omien aikataulujesi mukaan ja ottaa niitä vuoroja, jotka sinulle sopivat.
Toivomme sinulta vähintään sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opintoja (mielellään 2/3) tai vaikkapa jo suoritettua tutkintoa. Kokemus autismistyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Jos sinulla on into oppia, me perehdytämme sinut kyllä tehtävään. Tiesitkö, että meillä työskentelee alan parhaat osaajat?Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Huomaathan, että Autismisäätiö on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää ajankohtaisen rokotussuojan tarkistuksen.
Kurkkaa yksikömme instagram-sivut, niin näet mitä yksikössämme tapahtuu: @villasarkiniemi
Tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://toihin.autismisaatio.fi/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=218&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol