Päätoiminen tuntiopettaja, rakennusala, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme päätoimista tuntiopettajaa talonrakentamisen alalle. Tehtävään kuuluu nuorten valmentaminen talonrakentajan ammattiin sekä kasvatustyö yhdessä huoltajien ja opetuksen tukihenkilöstön kanssa. Asetat tavoitteet opiskelijan osaamisen kehittymiselle, seuraat niiden toteutumista, kannustat nuorta tavoitteiden saavuttamisessa ja annat palautetta taitojen karttumisesta. Teet yhteistyötä työelämän kanssa työpaikoilla tapahtuvan oppisen kautta.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen rakennusalan työtehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn ohjata taustoiltaan erilaisia opiskelijoita. Arvostamme taitoa soveltaa pedagogisia menetelmiä ja teknologioita opetuksessa. Arvostamme ajantasaista tietoa rakennusalan standardeista, määräyksistä ja uusimmista rakentamisen innovaatioista. Hyvät työelämäverkostot ja talorakennusalan paikallinen tuntemus edesauttavat tuloksellista toimintaa.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä. Liitteiden määrä on rajoitettu, mutta yhteen liitteeseen voi sisältyä useita dokumentteja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/590175/fi_FI