Ravintola- ja catering-alan päätoiminen tuntiopet, Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Opettajana tehtäviisi kuuluvat opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa ja työpaikoilla asiakkaiden toimintaympäristöissä. Keskeisiä työtehtäviä ovat myös opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja osaamisen arviointi.

Tehtävään valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuutta ja kokemusta ravitsemisalan monipuolisista työtehtävistä. Arvostamme opetus- ja ohjauskokemusta ja kokemusta maahanmuuttajien kanssa työskentelystä.

Tehtävä sijoittuu pääsääntöisesti Kemijärvelle, mutta opetusta ja ohjausta on myös muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta koko Lapin alueella.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen parissa. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilökuntaetu Santasportin palveluihin). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599039/fi_FI