Tuotantotyöntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen, Amiko Tampere Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Akaaseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai jotain muuta tarkkuutta vaativaa käsityötä? Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa tuotantoon liittyvissä työvaiheissa erilaisia työkoneita hyödyntäen.

Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tuotannontehtävistä, on se plussaa, muttei välttämätöntä, sillä saat työhösi kattavan peredytyksen: tässä työssä pärjää erinomaisesti siis hyvän fyysisen kunnon omaava, oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka on motivoitunut tekemään hommia!

Toivomme myös että olet ripeä, jotta tilaukset saadaan lähtemään ajoissa ja tarkkuutta, jotta tuoteet ovat laadukkaita. Kaikkein tärkeintä on erinomainen asenne! Tärkeintä on positiivinen asenne työtä kohtaa sekä halua oppia uutta. Edellytämme valituilta henkilöiltä 2-vuorotyö valmiutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työskentelet aluksi Amikon kautta. Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/71732242