Kunnossapitoasentaja (kiinteistö, Arla Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 400 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Kolarista Ylivieskaan ja Inkooseen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille, asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme luonnollisia makuja ja innovatiivisia tuotteita Suomesta sekä maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Suomessa meitä työskentelee 400 henkilöä.

Arla-konserniin kuuluva Massby Facility & Services Ltd. Oy vastaa Sipoossa sijaitsevien kiinteistöjen hallinnoinnista ja ylläpidosta sekä aula- & kiinteistö- sekä laboratoriopalveluiden tuottamisesta.'

Haemme Sipoon meijerille kunnossapitoasentajaa kiinteistötiimiin vakituiseen työsuhteeseen eläköitymisen johdosta.

Sipoossa sijaitseva kiinteistömme kattaa tuotantolaitoksen, tuotevaraston, energialaitoksen, pääkonttorin sekä niitä ympäröivät ulkoalueet, joissa työskentelee yhteensä n. 500 henkilöä. Tuotantolaitoksemme on käynnissä viikon jokaisena päivänä ja siellä pakataan maitoa sekä valmistetaan maitopohjaisia tuotteita kuten jogurttia ruoanlaittotuotteita, voita, viiliä ja rahkaa.

TYÖTEHTÄVÄT

Huolehdit kiinteistön hoito- ja huoltotehtävistä yhdessä muun tiimin kanssa. Kiinteistötiimin vastuulle kuuluvat meijerin käyttöhyödykkeiden (höyry, vesi, paineilma, kylmä, jäävesi) tuottaminen ja jakelu. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan; työpäiväsi aikana voit työskennellä niin kiinteistöntekniikan ylläpitotehtävissä energialaitoksella kuin tuotantotiloissa huoltotöissä tuotannon sujuvuuden varmistamiseksi. Kiinteistöhuollon tehtävässä olet tekemisissä laajasti eri osastojen ja tiimien kanssa.

Kiinteistökunnossapidossa otetaan käyttöön sähköinen palvelupyyntöjärjestelmä käyttöön tämän vuoden aikana.

Yhdessä muun henkilöstön kanssa olet varmistamassa, että tuotanto valmistuu ajallaan tuotantosuunnitelman mukaisesti ja jokaisella on mukava ja turvallinen työpäivä. Työtäsi ohjaavat tuotantolaitoksemme yhteiset tavoitteet ja Arlan arvot; varmistat elintarviketurvallisuuden, huomioit ympäristönäkökulman ja vastuullisuuden; kunnioitat työympäristöä ja olet hyvä työkaveri.

Työ on päivätyötä.

TOIVOMME SINULTA

Valitulla henkilöllä tulisi olla vähintään vuoden mittainen kokemus kiinteistökunnossapidossa työskentelystä. Edellytämme turvallisuuslähtöistä ajattelua ja palveluhenkistä asennetta sekä kommunikaatiotaitoja suomeksi sillä tasolla, että työt sujuvat.

Sen lisäksi toivomme

- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. kiinteistönhoitajan tutkinto tai muu teknisen alan tutkinto)
- Rakennusautomaatiojärjestelmän tuntemusta
- Oppimisintoa ja oma-aloitteista työskentelytapaa

Kokemus teollisuudessa työskentelystä ja kunnossapidon tietojärjestelmistä on plussaa. Käytössämme on kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä Aneo Zero.

Työskentely edellyttää hygieniapassia, jonka hankkimisessa avustamme tarvittaessa. Oma auto helpottaa työmatkojen tekoa.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Arla valittiin Urheilugaalassa 2023 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi! Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset työkaverit, joista saat seuraa niin salille, pingisotteluun kuin juoksulenkille. Henkilöstöravintola Inspis kokoaa kollegat maittavan lounaan äärelle ja taukohuoneissa on tarjolla oman talon tuotteita. Työterveys- ja sairaanhoitopalvelut meille tuottaa Mehiläinen. Toimipisteemme on savuton.

Täällä sinua odottavat laadukkaat tuotteet, mielenkiintoiset tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat.

Arlalla olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen, oikeudenmukaisen ja osallistavan työpaikan. Meille inklusiivinen työyhteisö tarkoittaa erilaisuuden hyväksymistä ja tunnistamista osana rikasta työyhteisöä. Erilaisuuden ymmärtämäinen vaikuttaa siihen, miten tunnistamme itsemme ja miten toimimme eri tilanteissa. Rekrytointiprosessissamme pyrimme varmistamaan, että kaikkia hakemuksia käsitellään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Lue lisää https://www.arla.fi/yritys/tyo-ja-ura/eettiset-toimintaperiaatteemme/.

Kiinnostuitko?

Hienoa, haku on auki 19.5.2024 saakka! Kun täytät hakulomakkeen, liitäthän mukaan cv:si ja hakukirjeesi.

Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten hakemus kannattaa lähettää heti kun voit.

Lisätietoja antaa Kiinteistöpäällikkö Petri Tilander puh. 0406158998 tai sähköpostitse petri.tilander@arlafoods.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://arla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=83&jbid=8#login_form