Järjestyksenvalvojia (PRJV) Kirkkonummelle, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Järjestyksenvalvojan työssä valvot yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä estät onnettomuuksia ja rikoksia toimialueellasi myymäläympäristössä. Huolehdit ympäristön turvallisuudesta sekä viihtyisyydestä, ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Valvomotyöskentely ja teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö on oleellinen osa työnkuvaa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden opastaminen ja auttaminen.

Työ on kaksivuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Työtehtävä voi olla oman tilanteesi mukaan joko osa-aikainen tai kokoaikainen. Työstä maksetaan vartiointialan TES mukaista palkkaa tasolla III.

Pätevyydet
Toimiminen järjestyksenvalvojana edellyttää 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä hyväksytysti suoritettua järjestyksenvalvojan sekä vartijan kurssia.

Sinulla tulisi olla rohkeutta puuttua häiriötilanteisiin, sovittelevaa ongelmanratkaisukykyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa arkijärkeä. Tämän lisäksi sinun tulisi pysyä rauhallisena myös haastavammissakin tilanteissa. Monipuolinen kielitaito ja/tai aikaisempi kokemus teknisten turvallisuusjärjestelmien käytöstä lasketaan hakijalle eduksi.

Lisätiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävääsi alan parhaiden työvälineiden lisäksi. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla esimerkiksi kuntosaliedun.

Hakuohjeet

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Rautiainen, anssi.rautiainen@securitas.fi

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999982820633-jarjestyksenvalvojia-prjv-kirkkonummelle