Johtava psykologi, Opiskeluhuolto, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pirkanmaan hyvinvointialueen eteläisen alueen opiskeluhuoltoon sisältyy kahdeksan eri kunnan opiskeluhuoltopalvelut.
Johtava psykologi vastaa eteläisen alueen koulupsykologien (24) ammatillisesta tukemisesta ja osaamisen kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta sekä palveluiden ja talouden suunnittelusta, toteutumisesta ja seurannasta yhteistyössä palvelupäällikön ja palvelujohtajan kanssa. Tehtävään sisältyy soveltuva määrä psykologin asiakastyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen psykologipalveluja kehittävän työtehtävän ja mahdollisuuden tehdä asiakastyötä sekä osaavasta kollegaverkostosta koostuvan työympäristön. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti. Hyvinvointisi on meille tärkeää ja haluamme tarjota käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Meillä on sopimuksen mukaan mahdollisuus etätyöhön ja työaikaliukumat, mikä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu psykologi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, itsenäistä ja kehittävää työotetta, kokemusta koulupsykologin työstä sekä mahdollisesti lähiesihenkilötyöstä. Johtavalta psykologilta edellytämme opiskeluhuollon lainsäädännön ja toiminnan laaja-alaista tuntemusta. Työtehtävien hoito edellyttää liikkumista Akaan, Urjalan, Lempäälän, Vesilahden, Valkeakosken, Kangasalan, Pälkäneen ja Kuhmoisten yksiköissä. Sovimme kanssasi tarkemmin työpisteestä, jonne mahdollinen asiakastyö rakentuu.

Tehtävän aloitus on 3.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä opiskeluhuollon palvelupäällikkö Niina Pirinen, niina.pirinen@pirha.fi, p 040 335 7233.

Lisätietoja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä rekrytointi@pirha.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1460-24/fi_FI