Muu arkisto- ja museoalan erityisasiantuntija, Juvan Kotiseutu- ja museoyhdistys r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Palkkaus: 2300,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävät koostuvat Juvan museon esinekokoelmien inventoinnista, paperisten kokoelmatietojen siirtämisestä sähköiseen kokoelmatietokantaan, esinekuvauksista ja esinetietojen tarkistuksista. Työ sisältää myös esineistön puhdistusta, pakkaamista ja mahdollisesti numerointia yms. yleistä kokoelmatyötä. Työ on jatkoa vuoden 2022 kokoelmatyölle.

Työaika: 36,15 h/vko
Aika: n. 3 kk, aikaisintaan 03.06.2024 alkaen
Palkkaus: 2300 e/kk
Kulkuyhteys: kokoelmat sijaitsevat kuntakeskuksessa
Asunto: tiedustelut Aija Ylönen, aija.s.ylonen(at)gmail.com

Työnantaja on Juvan Kotiseutu- ja museoyhdistys ry; työnohjauksesta vastaa maakuntamuseotutkija Jorma Hytönen Savonlinnan museosta.

Hakijalta edellytetään museologian opintoja; pidemmälle edenneet museologian opinnot ja aikaisempi työ esinekokoelmien parissa katsotaan eduksi.

Sähköinen/paperinen hakemus ja ansioluettelo on toimitettava viimeistään 17.5.2024 kello 16.00 mennessä osoitteisin aija.s.ylonen(at)gmail.com/Aija Ylönen, Elotie 2 as 3, 51900 Juva sekä jorma.hytonen(at)savonlinna.fi/Jorma Hytönen, Riihisaari - Savonlinnan museo, 57130 Savonlinna. Ansioluettelosta on käytävä ilmi suoritetut/suoritteilla olevat opinnot ja aikaisemmat työsuhteet. Työtodistuksia ei tarvitse lähettää ansioluettelon liitteenä, mutta valituksi tulleen henkilön on esitettävä mainitsemansa opintosuoritukset ja työtodistukset ennen työhönottoa. Päätös työhön palkattavasta henkilöstä/hakuajan jatkamisesta tehdään 23.05.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jorma.hytonen@savonlinna.fi