Särmääjä, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta Särmääjää!

Asiakkaamme on ohut- ja metallilevytuotteiden valmistukseen sekä laserleikkauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee eri teollisuuden yrityksiä valtakunnallisesti.

Työtehtävästä:

Työtehtävät sisältävät monipuolisia ohutlevyjen leikkaus- ja särmäystöitä.

Edellytämme:

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä tämän lisäksi aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorotyönä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteella, mutta valitulla henkilöllä on mahdollisuus myöhemmin siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille. Työpaikan sijainnin vuoksi, oma kulkuneuvo on välttämätön.

Tehtävän palkkaus määritellään teknologiateollisuuden työehtosopimuksen sekä aiemman kokemuksesi perusteella.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän meille hakemuksesi ja tiedot aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman nopeasti.

Hakemukset ensisijaisesti Hae tehtävää -kohdasta. Löydät hakuilmoituksen myös kotisivuiltamme. Lisätiedot: Vesa Suominen 040 307 5011

Henkilöstöliiga:

18-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/18640058