Nuorempi kuntotutkija / kuntotutkija, Korjausrake, Sitowise Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko yksi meistä?

Nuorempi kuntotutkija / kuntotutkija
Etsimme korjausrakentamisen tutkimus- ja tarkastus yksikköön vakituiseen työsuhteeseen nuorempaa kuntotutkijaa / kuntotutkijaa. Tuleva toimipaikkasi sijaitsee Espoossa. Työtehtäväsi on toimia kuntotutkijana ja -arvioijana rakennusten kuntotutkimus- sekä kartoitushankkeissa. Tehtäviisi kuuluu rakenneteknisten-, kosteus- ja sisäilmateknisten kuntotutkimusten ja kuntoarvioiden suorittaminen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millainen tausta sopii tehtävään?

- Soveltuva alempi- tai ylempi korkeakoulututkinto (esim. ins. AMK tai DI)- sinulla voi olla myös opinnot loppusuoralla

- 0 - 5 vuoden kokemus kuntotutkimuksista tai -arvioinneista

- Kiinnostus korjausrakentamiseen ja rakenteiden vauriomekanismeihin

- Hyvä Microsoft Office -ohjelmien osaaminen

- Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:
Kuntotutkijana saatat olla nostimessa suorittamassa arvokiinteistön kuntotutkimusta haalareissa aamupäivällä ja esittelemässä tutkimuksen tuloksia pikkutakissa hallitukselle iltapäivällä. Työ ei edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta, vaan työkaverit ja esihenkilö auttavat sinua oppimaan työssä.

Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin
Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme. Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.

- Täältä löydät lisätietoa referensseistä ja palveluistamme (https://www.sitowise.com/fi/referenssit)

- Lue ajankohtaiset uutisemme täältä (https://www.sitowise.com/fi/smart-city-company/ajankohtaista)

- Täällä voit perehtyä sitowiseläisten uratarinoihin (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/tekijat-esiin-kokemukseni-sitowisella)

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 17.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Timo Mäkelä, puh. 044 427 9265, timo.makela@sitowise.com

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sitowise.teamtailor.com/jobs/4101914-nuorempi-kuntotutkija-kuntotutkija-korjausrakentaminen-espoo