Yksikönjohtaja, Sylvia-koti yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sylvia-koti yhdistys ry on voittoa tavoittelematon, monipuolinen sosiaalialan palveluntuottaja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamme käynnistyi vuonna 1956 ja nykyisin toimimme noin 130 ammattilaisen voimin viidessä eri yksikössä Lahden, Hollolan ja Orimattilan alueilla. Toimintaamme kuuluvat kehitysvammaisten asumis- ja työtoimintapalvelut, lastensuojelu sekä steinerpedagoginen erityiskoulu. Liikevaihtomme on noin 110 miljoona, josta noin puolet muodostuu asumispalveluista. Sylvia-koti on yksi Sylvia-koti yhdistys ry:n asumis- ja työtoimintapalveluita tarjoavista yksiköistä.

Haemme meille Sylvia-kotiin
YKSIKÖNJOHTAJAA
vakinaiseen tehtävään.

Nykyisen yksikönjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin yhdistyksessämme tarjoamme sinulle mahdollisuuden luotsata monipuolisia kehitysvammaisten palveluita tarjoava Sylvia-kodin yksikköä kohti tulevaisuutta. Puutarhamaisessa ympäristössä Renkomäessä sijaitsevan yksikön muodostavat tällä hetkellä noin 25 asiakkaan asumispalvelut sekä työ- ja päivätoiminta. Toiminta tulee laajenemaan käynnissä olevan korjausrakentamisen myötä 11 paikalla. Työntekijöitä yksikössä on tällä hetkellä noin 30, mutta toiminnan laajentuessa myös lisärekrytoinnit tulevat olemaan osa työnkuvaasi. Lisäksi tukenasi ovat yhdistyksen talous-, HR- ja kiinteistötoiminnot sekä esihenkilönäsi toimiva toiminnanjohtaja.

Yksikkö elää tällä hetkellä murrosvaihetta alan toimintaympäristöön sekä toimintakulttuurin uudistuksen liittyvien teemojen ympärillä. Tämän takia yksikönjohtajan tehtävässä painottuvat erityisesti muutosjohtamisen ja prosessijohtamisen osaaminen.

Sylvia-kodin yksikön yksikönjohtajana tehtäviisi kuuluvat mm:
- yksikön toiminnan johtaminen strategian mukaisesti
- toimintaympäristön muutosten ennakointi, seuranta ja reagointi
- toiminnan ja prosessien uudistaminen ja kehittäminen
- laadun kehittäminen
- viestintä ja sidosryhmäyhteistyö
- talouden seuranta ja suunnittelu yhteistyössä talouspäällikön kanssa

Keskisuurena työantajana hierarkiamme on matala ja kuuntelemme henkilökuntaa. Kulttuurissamme korostuvat erityisesti lämminhenkisyys, yhteisö ja yhdessä tekeminen.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai korkeakoulututkintoa ja riittäviä johtamisopintoja sekä kokemusta johtamistehtävistä. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan. Voit esittää palkkatoiveen. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön tulee esittää todistus terveydentilastaan määräaikaan mennessä. Työaika on liukuva. Mahdollistamme myös osittaisen etätyön teon.

Lue lisää Sylvia-koti -yhdistyksestä: www.sylviakotiyhdistys.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.klemola@sylviakotiyhdistys.fi