Huoltamo-kahvilatyöntekijä, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme kesäksi HUOLTAMO-KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ keittiön ja salin tehtäviin. Työ sisältää salin ja kassapalveluiden työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, rahastusta, pöytien siivousta ja annosten tarjoilua. Keittiön puolellekin pääsee. Työtehtäviin koulutetaan ja saat hyvät ohjeistukset tehtäviin, uutta työkaveria ei jätetä pulaan. Täällä pärjää, kunhan on halua oppia ja asenne on kohdallaan! Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työpaikan sijainnin vuoksi. Tehtävässä on hyvät työajat, sillä myöhäisiä iltoja tai öitä ei tarvitse töissä viettää. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimme erityisesti asiakaspalveluhenkistä ja iloista työkaveria, joka on keittiötyöstäkin kiinnostunut. Täällä työskennellään niin lounaan, à la carten, burgereiden kuin vitriinituotteiden parissa. Työhön soveltuva koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ edellyttää hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kesätöiden jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa töitä osa-aikaisesti halutessaan. Tervetuloa töihin!

Tarjoamme Sinulle:

kivan kesätyöpaikan
      koulutuksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
      mukavan ja sosiaalisen työyhteisön

Toivomme Sinulta:

kiinnostusta keittiö- ja asiakaspalvelutyöhön
      reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
      halua olla mukana tekemässä parasta huoltoasemapalvelua meidän tiimissä

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuslomake sivuillamme. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Janilta p. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1359996