Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Pöytyän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 2295,80€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pöytyän varhaiskasvatuksessa on Pöytyän sloganin mukaisesti tilaa olla vapaa. Meillä saat olla oma itsesi ja toteuttaa työtä omien vahvuuksiesi ja kiinnostusten kohteittesi mukaisesti. Kohtaamme myös lapset ja perheet avoimin mielin, yksilöllisesti ja luottamuksella huomioiden. Olemme maanläheisiä, helposti lähestyttäviä, luotettavia ja vastuuntuntoisia. Lasten etu ja perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28 §:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kyrön varhaiskasvatusyksikössä pääset työskentelemään ammattitaitoisten ihmisten kanssa, jotka kohtaavat lapset sensitiivisesti ja tekevät työtä positiivisella otteella. Tehtävän sijoituspaikka on Kyrön päiväkoti.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi palvelun kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PÖYTYÄ-02-21-24/fi_FI