Ohjaajan keikkatyö, Martinpuisto, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?
Tule keikkalaiseksi Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevaan Martinpuistoomme!

Työn hoitamiseen tarvitset hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon.

Töihin tuleminen on kätevää julkisilla kulkuvälineillä, koska juna-asema on noin puolen kilometrin päässä ja Bussi - pysäkki vastapäätä kotiamme . Meiltä löytyy myös parkkipaikkoja omille autoille.

Meillä Yrjössä ja Hannassa sinua arvostetaan työntekijänä ja minä varmistan henkilökohtaisesti, että tulet viihtymään töissä meillä Martinpuistossa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta otan huomioon työvuorotoiveesi ja myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Martinpuisto on 9-paikkainen yksikkö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Martinlaaksossa. Tarjoamme Martinpuistossa hoivaa nuorille kehitysvammaisille. Lisätietoa Marinpuistosta löydät: https://yrjojahanna.fi/kohteet/martinpuisto-vantaa/

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Voimassa olevat lääkeluvat katsomme eduksi, mutta voit myös suorittaa lääkeluvat meidän kauttamme.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Tuntipalkkahaitari tässä tehtävässä on 14,11€/h - 15,27€/h.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Mikaela Älli vastaa mielellään lisäkysymyksiisi ma-pe: mikaela.alli@yrjojahanna.fi.

Jätä hakemuksesi tehtävään 12.5.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4123429-ohjaajan-keikkatyo-martinpuisto?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=tyopaikat.yrjojahanna.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web