Laborantti, Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonaan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Laboratoriotoimintojen laajentuessa haemme nyt Terrafamelle Sotkamoon

LABORANTTEJA (5 HENKILÖÄ)

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työn luonteen vuoksi työ suoritetaan paikan päällä Terrafamella. Kyseessä on vuorotyö, jossa tarjolla sekä 10 h (rytmityksellä 4 työvuoroa ja 4 vapaata) että 12 h (rytmityksellä 2 aamuvuoroa, 2 yövuoroa ja 6 vapaata) vuoroja.

Haemme laboranttia prosessi- ja tuotenäytteiden käsittelyn ja analysoinnin pariin. Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa laboratorioalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ vaati niin ikään tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme, että olet sinut tietotekniikan kanssa ja sinulla on sujuva suomen kielen taito.

Työtehtäviin kuuluu näytteiden analysointi, laadunvalvonta sekä tulosten raportointia järjestelmään. Toimit yhteistyössä muiden laboranttien sekä tuotannon kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulle on myös ominaista turvallisuuslähtöinen ajattelu.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, tehtäväkohtaisen palkkauksen sekä kehitysmyönteisen työympäristön. Terrafamen laboratoriotoiminnossa työskentelee 36 henkilötä, joten saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan kollegojen ja esihenkilön tuen. Terrafame tukee opiskelua ja itsensä kehittämistä sekä henkilöstön virkistäytymistoimintaa. Huolehdimme sinusta myös laajan työterveyshuollon avulla. Tarjolla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen osaavien kollegojen ympäröimänä. Huomioithan, että valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Mikäli laborantin tehtävät Terrafamella kiinnostavat, jätä hakemuksesi Nordrec Henkilöstöpalvelujen nettisivujen http://nordrec.likeit.fi/apply/7731612 kautta viimeistään 13.05.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordrecilta Helen Vesik, p. 040 167 8094 ja Terrafamelta laboratoriopäällikkö Saara Mustonen, p. 020 7130 800 (vaihde).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://nordrec.likeit.fi/apply/7731612