Tutkijasosiaalityöntekijä, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Palkkaus: 4500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjois-Suomen Yta-alueen hyvinvointialueille (Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi ja Soite) on myönnetty Kestävän kasvun ohjelman (STM/EU, RRP3-hanke) tutkimusrahoitus aikuissosiaalityön tutkimukselle vuosille 2024-2025. Yhteistyöalueen tutkimuksessa osatoteuttajana ja tieteellisenä ohjaajana toimii Jyväskylän yliopisto.

Aikuissosiaalityön menetelmien vaikutukset -tutkimuksessa on tavoitteena:
1) tukea aikuissosiaalityöhön mallinnettujen menetelmien käyttöönottoa ja vaikutusten seurantaa Pohjois-Suomen yhteistyöalueella, 2) tuottaa tutkimustietoa menetelmien vaikutuksista aikuissosiaalityön asiakkaiden hyvinvointiin ja elinoloihin, 3) vahvistaa sosiaalityön tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisrakenteita hyvinvointialueilla kehittämällä yhteistyöaluetason käytäntötutkimusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus (817/2015 7§). Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Eduksi luetaan innostuneisuus tutkimus- ja kehittämistyöhön, työkokemus aikuissosiaalityöstä sekä tutkimus- ja/tai kehittämistyöstä. Eduksi luetaan myös erikoissosiaalityöntekijän tutkinto tai jatko-opiskelu sosiaalityön tohtoriohjelmassa sekä hyvä/erinomainen opintomenestys sosiaalityön maisteriopinnoissa. Mahdollista on myös rekrytoida henkilö, jonka aikeena on sosiaalityön tohtoriopinnot.

Tehtävä on kokoaikainen ajalle 3.6.-31.12.2024 ja ehdollinen 31.12.2025. Vahvistaminen vuodelle 2025 tehdään edellisen vuoden joulukuussa, kun eduskunta on hyväksynyt määrärahan talousarvioon.

Tehtäväkohtainen palkka 4500 €. Tehtävä alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteessa 3 kk koeaikaa.

Tehtävässä on mahdollisuus osittain etätyöhön.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan sosiaalialan erikoissuunnittelija Marja-Liisa Ruokolaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "tutkijasosiaalityöntekijä"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-07-5-24/fi_FI