Metsäkoneenkuljettaja, Metsäkonepalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan kokenutta ajokoneen kuljettajaa Uudellemaalle.

Metsäalan ammattitutkinto on eduksi, mutta ei ole pakollinen jos sinulla on pitkä työkokemus. Vaadittavia lisäkoulutuksia ovat metsäalan luonnonhoitokortti, työturvallisuuskortti sekä ensiapukoulutus. Lisäksi hakijalta vaaditaan atk-osaamista, palveluhenkisyyttä sekä tiimityötaitoja.

Työskentely metsäkoneenkuljettajana Metsäkonepalvelussa:
Metsäkoneenkuljettajien työnjohdosta vastaavat operaatioesimiehet, joiden vastuualueet on jaettu maantieteellisesti sekä asiakasyhtiöittäin. Huolloista vastaavat ammattitaitoiset asentajat. Suuremmat korjaustyöt tehdään konevalmistajien tai omalla Hämeenlinnan huoltokorjaamolla. Pieniä huoltotöitä ja tarvikkeiden varastointia varten ovat omat huoltopisteemme Salossa, Jämsässä ja Kouvolassa. Siirtopalvelut ostetaan pääasiassa ulkopuolisilta palveluntuottajilta. Hoidamme työnantajavelvoitteet TES:n mukaisesti. Palkanmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Kuljettajat voivat työskennellä joko suorite- tai tuntiperusteisella palkalla. Laajan toimialueen ja asiakaspohjan ansiosta voimme tarjota alan sesonkiluonteisuuteen nähden tasaisen vuotuisen työmäärän. Käytössämme oleva kalusto on ajanmukaista ja työlajeihimme hyvin soveltuvaa. Työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti. Järjestämme vuosittain koulutuspäiviä sekä koko henkilökunnalle että kohdennetusti aihepiireittäin yhdessä sidosryhmiemme kanssa (mm. asiakkaat, konevalmistajat).

Metsäkonepalvelu-konserni tuottaa koneellisen puunkorjuun palveluita metsäalan yrityksille, yhteisöille ja yksityisille metsänomistajille Suomessa ja Ruotsissa. Työllistämme noin 170 metsäalan ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.mkpd.fi/suomi