Päiväkotiavustaja, Virtain kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Virtain kaupungin varhaiskasvatus hakee päiväkotiavustajaa vakituiseen työsuhteeseen 29.7.2024 alkaen Liedenpohjan ryhmäperhepäivähoidon yksikköön.

Päiväkotiavustajan tehtävä on tärkeä tukipalvelu muulle kasvatustoiminnalle, koska tehtävässäsi huolehdit yhteisen toimintaympäristön siisteydestä sekä vastaat ruokahuollon tehtävistä jakelukeittiö-periaatteella.
Tehtäviisi kuuluu lapsiryhmän puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen siivousohjelman mukaisesti sekä myös pyykkihuollon tehtävät. Ruokahuollon tehtävät sisältävät mm. ruokatarviketilausten teon sekä esivalmisteltujen aterioiden loppuun valmistelua ja niiden tarjoilua. Toimit myös avustavissa tehtävissä lapsiryhmässä tilanteen mukaan.
Toivomme, että lasten kasvun ja kehityksen seuraaminen tuottaa iloa myös omaan työhösi. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä yksikön muun henkilöstön kanssa. Näin ollen hyvät vuorovaikutustaidot ovat oiva työväline.
Tehtävään vaaditaan hygieniapassi.

Tehtävä on Virtain kaupungin työsuhde. Palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatamme Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Virroilla tehtäväkohtaisia palkkoja on korotettu.
Tehtävään katsotaan eduksi soveltuva ammatillinen perustutkinto. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598894/fi_FI