Kojeistosuunnittelija, Arnon Oy, Helmihunter Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ARNON on tarjonnut asiakkailleen jo yli 40 vuoden ajan sähkö- ja automaatiopalveluita. ARNON Palvelee koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Yritys on kasvanut alallaan Pohjoismaiden suurimmaksi laitetoimittajaksi sekä kansainväliseksi toimijaksi.

ARNONin yli 300 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, josta käsin johdamme maailmanlaajuista liiketoimintaamme. Lue lisää www.arnon.fi

Haemme nyt ARNONille Tampereelle KOJEISTOSUUNNITTELIJAA

Kojeistosuunnittelijan päätehtävänä on sähkökeskuksien ja -kaappien suunnittelu. Työ on projektiluontoista ja kohteet vaihtelevat voimalaitosprojekteista, meriteollisuuteen ja uusiutuvan energian sektoreihin. Olet osa seitsemän hengen suunnittelutiimiä ja tärkeänä osana projektiryhmää. Olet myynnin tukena tarjousvaiheessa, varmistat projektitoteutuksen ja valvot myös tuotannon etenemistä niin, että tuote valmistetaan oikein ja kustannustehokkaasti varmistaen kokonaishyödyt. Isommissa projekteissa voit toimia osaamisesi mukaan myös vastuullisena pääsuunnittelijana. Tehtävä vaatii yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka omaa suunnittelutaitojen lisäksi kyvyn neuvotella ja kuunnella asiakkaan, myynnin ja tuotannon tarpeita.

Odotamme sinulta:

- kokemusta sähkösuunnittelusta ja ymmärrystä sähkökeskusten/-kaappien toiminnasta

- kojeistosuunnittelukokemus on merkittävä etu

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan insinööri/DI)

- ePlan-ohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi

- englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittymään henkilökohtaisesti mukavassa työyhteisössä. Tehtäväsi ARNONilla tulee olemaan mielenkiintoinen, monipuolinen, itsenäinen sekä haastava. Etätyö on osittain mahdollista mutta tehtävä vaatii paljon läsnäoloa pääkonttorilla, jolloin yhteistyö tuotannon ja muun tiimin kanssa on helppoa ja nopeaa. Henkilöstöön panostetaan tarjoamalla erilaisia henkilöstöetuja.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 12.5.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Helmihunter Kati Kulin, puh. +358 40716 0379.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.helmihunter.fi/jobs/4105767-kojeistosuunnittelija-arnon-oy