Lähihoitaja, vakituinen, kehitysvammaisten asumis, Honkalampi-säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vakituista ohjaajaa Kurjenpolveen, asumispalveluyksikköön Polvijärvelle. Kurjenpolvi tarjoaa kodinomaista asumista 12 kehitysvammaiselle aikuiselle. Meillä työskentelee 8 ohjaajaa, asumisenavustaja sekä palvelukotivastaava. Ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimimme odottaa sinua jo. Asiakkaista puhumattakaan!

Oman elämänsä tähti

Kurjenpolvessa olemme läsnä asukkaiden arjessa. Päiviin kuuluu asukkaiden tukemista, ohjaamista, avustamista sekä perushoitoa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kurjenpolvi on asukkaidemme koti, jossa he elävät omannäköistä elämää, arvostusta ja hyväksyntää tuntien. Digitaitojen opettelu ja mukava yhteinen tekeminen ovat talomme asukkaille tärkeää. Suunnittelemme arkea yhdessä ja toteutamme kaikille mukavia asioita jokaisen toiveiden mukaan. Huolehdimme, että työntekijöillämme on tähän aikaa. Meillä arki on jokaisen asukkaan näköistä, jokaisen tulee saada kokea olevansa oman elämänsä tähti!

Etsimme tiimiimme rentoa ja kaikkien kanssa toimeentulevaa työkaveria, jolla on lähihoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan voimassa olevat lääkeluvat (love+PKV) sekä hygieniapassi. Nämä ei kuitenkaan ole välttämättömiä, voimme myös kouluttaa valitun työntekijän.

Me välitämme

Meille työntekijöiden viihtyminen on tärkeää, pääset mukaan talon toiminnan kehittämiseen ja tekemään Kurjenpolvesta kaikille viihtyisää. Huolehdimme työntekijöiden jaksamisesta työn suunnittelulla ja kuukausittain työntekijämme saavat liikkua pari tuntia työajalla. Työvuorosuunnittelumme ottaa myös huomioon työntekijöiden toiveet. Töitä meillä tehdään 3-vuorossa.

Lupaamme sinulle:
- mahdollisuuden tehdä työsi hyvin ja asiakasta kunnioittaen
- työyhteisön, jossa saat rohkeasti olla oma itsesi
- tiimin ja lähiesihenkilön tuen
- ePassi Flex -hyvinvointietuuden
- mahdollisuus työsuhdepyörään
- ilmaiset kahvit työaikana
- työehdot yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan
- palkkaluokka G20C (2268,48-2453,07€/kk) + määräaikainen kuukausittainen saatavuuslisä
- REKRYBONUS, soita ja kysy lisää!

Laita hakemus pikaisesti, kuitenkin 19.5.2024 mennessä. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä. Etsimme myös osa-aikaisia työntekijöitä lyhyempiin sijaisuuksiin, jos olet kiinnostunut osa-aika- tai keikkatyöstä, niin ole meihin yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siiri Puhakka p. 050 388 6631.

Voit tulla meille kylään, niin pääset tutustumaan toimintaan, tuleviin työkavereihin ja asukkaisiin. Sovi aika tai kysy lisää puhelimitse!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/ehta/lahihoitaja-kehitysvammaisten-asumisyksikko-kurjenpolvi-66266dfc23d8eedc894cf83f