Ammatillinen tukihenkilö (määräaikainen yli 12kk), Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt ammatillista tukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen Arkipäivään!

Haluatko työskennellä työpaikassa, jossa kiinnitetään huomiota työhyvinvointiin, jossa on välitön ja lämmin ilmapiiri, viihtyisät ja nykyaikaiset tilat sekä kehittämishaluinen työyhteisö, joka antaa tilaa kasvaa vahvaksi ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, me täällä odotamme jo hakemustasi!

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt lämminhenkistä ja reippaalla asenteella varustettua persoonaa ammatilliseksi tukihenkilöksi määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun 2025 loppuun saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työ on kokoaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Sovimme työn alkamisesta kanssasi.

Kuntoutuskoti Arkipäivässä (https://www.humana.fi/arkipaiva/) on kaksi yksikköä: Jokkakoti ja Harjukoti. Tarjoamme ammatillista tukihenkilötoimintaa lapsille, nuorille sekä aikuisille. Tarjoamme myös perhetyötä sekä valvottuja tapaamisia.

Työ meillä on monipuolista ja innostavaa. Saat työskennellä omana itsenäsi, ottaa vastuuta ja tehdä merkityksellistä työtä mahdollistaen asiakkaidemme hyvän ja turvallisen elämän. Ammatillisen tukihenkilön työ Arkipäivässä on monipuolista ja mielenkiintoista, meillä jokainen päivä on erilainen. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden arjen toiminnoissa tukeminen, joka sisältää laajasti vaihtoehtoja toiminnan suunnittelun suhteen.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Meille voit hakea helposti ilman CVtä!

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Humana Arkipäivä on kehittämismyönteinen yksikkö, jossa saat vahvan tuen tiimiltäsi sekä esihenkilöltäsi. Tarjoamme työpaikan, jossa saat kattavan perehdytyksen, pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamista hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin, positiivinen ja hyvällä huumorilla varustettu. Työkokemuksesi pituutta tärkeämpää meille on se, että olet aidosti kiinnostunut työstä ja sen kehittämisestä.

Tule meille töihin niin pääset tutustumaan uskomattomiin ihmisiin ja Arkipäivän rempseään tiimiin, joka jakaa arjen kanssasi ja toimii tukenasi! Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan.

Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme muun muassa:

- Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla (400 e/vuosi työaikaehdon täyttyessä)

- GoByBike-pyöräedulla (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa)

- Kattavalla yksityisellä työterveyshuollolla

Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Työhön vaaditaan sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja tai lähihoitaja). Tehtävänkuva ja palkkaus määräytyvät valitun henkilön taustan perusteella.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä ottaa vastuuta, tarttua haasteisiin sekä innokkuutta ja avoimuutta uusille ideoille.

Tulisitko työkaveriksemme?

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 13.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Jessica Suoperä, p. 0406624323 tai sähköpostilla jessica.suopera@humana.fi.

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jätäthän oman hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4081092-ammatillinen-tukihenkilo-maaraaikainen-yli-12kk-kuntoutuskoti-arkipaiva