Levyseppähitsaaja, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Levyseppähitsaaja

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta levyseppähitsaajaa Peräseinäjoen Nordecille vahvistamaan tiimiä rakennusten runkorakenteiden työskentelyn parissa. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Nordecin ja Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi. Nordec on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennusten runkorakenteiden, julkisivujen ja terässiltojen toimittajista. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta MAG-hitsausmenetelmällä sekä kyky tulkita teknisiä piirrustuksia. Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä voimassa olevia hitsaajan pätevyystodistuksia 135 P BW + FW sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työtä tehdään tiimityöskentelynä / työpareittain, joten odotamme myös hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme hakijoilta myös valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Työvuorot ovat pääsääntöisesti siten, että aamuvuoroviikoilla työaika on klo 06-14 ja iltavuoroviikoilla tehdään maanantaista torstaihin klo 14-24, jolloin perjantaina on vapaapäivä. Mikäli omaat kokemusta vastaavista tehtävistä joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta, saatat olla etsimämme henkilö.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan, osaavalle työntekijälle maksetaan yli 15 e/h.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä heti hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/906306 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hakuaika päättyy 12.5.2024. Mikäli haluat tiedustella lisää, soita Ramille:

Rami Korpi
041 732 5380
rami.korpi@wulff.fi
www.wulffworks.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/906306