Sairaanhoitaja, Vaasan Setlementtiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avoimena on sairaanhoitajan toimi tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia päihdetaustaisia dementikoita.Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä.

Sairaanhoitaja vastaa yhdessä vastaavan hoitajan kanssa sekä tiimin kanssa asukkaiden turvallisesta lääkehoidosta. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden perushoitotyötä sekä läsnäoloa asukkaiden kanssa, yhteistyötä lääkärin, omaisten sekä apteekin kanssa. Sairaanhoitaja toimii ammatillisena tukena tiimille. Sairaanhoidolliset tehtävät katsomme yhdessä työkokemuksesi mukaan. Näitä voivat olla esim. haavanhoito, rokottaminen ja verikokeiden ottaminen.

Sairaanhoitaja toimii myös vastaavan hoitajan työparina sekä tarvittaessa vastaavan hoitajan sijaisena, joten työnkuvaan kuuluu myös joitakin hallinnollisia työtehtäviä.

Tehtävään valitulta edellytetään asetuksen mukaista kelpoisuutta ts vähintään sairaanhoitajan tutkintoa sekä asianmukaisten rokotusten hankkimista sekä tarvittavia lääkelupia. Hakijoina huomioimme myös kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelijat.

Arvostamme laatua kaikessa toiminnassamme. Työyhteisönä panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.

Hae työpaikkaa osoitteesta