Sosiaaliohjaaja, Kemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meri-Lappi tarjoaa upean yhdistelmän Lappia ja merellistä miljöötä. Täällä pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla. Olipa intohimosi sitten retkeily, kalastus tai vaikkapa veneily, Meri-Lapista löydät monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Lisäksi naapurimaat Ruotsi ja Norja ovat helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa ostosretket ja vierailut eri kulttuurikohteissa. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajan töihin Lappiin!

Sosiaaliohjaajan viransijaisuuden kesto on 15.8.2024 saakka ja sijoittuu työikäisten palveluissa Lounaisen Lapin palvelualueelle, tehtävän alkaessa Kemiin.

Sosiaaliohjaan työhön kuuluvat keskeisesti palveluohjaus ja aikuissosiaalityö, sosiaalihuoltolain mukaisten palveluprosessien hoitaminen, palvelutarpeen arviointi ja sosiaalisen kuntoutuksen prosessit ja työllistymistä tukevat palvelut. Sosiaaliohjaajan työhön sisältyy päätöksentekoa, työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista. Työssäsi sinulla ovat tukena oman tiimin ja esihenkilön tuki sekä työnohjaus.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä tehtävässä, jossa korostuu moninaiset asiakkaiden elämänhallinnan haasteet.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 § mukainen sosionomin kelpoisuus.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 1 kk).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huipputöihin hakemalla sijaisuuteen Kuntarekryhakupalvelun kautta 7.5.2024 kello 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597909/fi_FI