Sosiaalityöntekijä (2), perhehoito, Länsi-Uudenma, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perhehoito on vahvasti kehittymässä Luvnissa, ja tiimiä laajennetaan ja rakennetaan alueella. Tämä on loistava tilaisuus olla mukana uudistamassa koko alueen yhtenäistä perhehoitoa. Länsi-Uudenmaan perhehoidossa on aloittanut 1.1.24 toimintansa kaksi tiimiä, Itä ja Länsi tiimi. Tiimeihin kuuluu pitkäaikaisia sosiaalityöntekijöitä, 2 perhehoidon koordinaattoria, ohjaaja ja 2 johtavaa sosiaalityöntekijää. Lisäksi tiimien tukena on perhehoitoa ymmärtävä esimies, 2 sihteeriä, perhehoidon perhetyö, valvottujen tapaamisten ohjaajat ja 2 perheterapeuttia. Systeeminen lähestymistapa, työnohjaus ja koulutus tukevat työskentelyä.

Perhehoidon sosiaalityöntekijät työskentelevät sijaisperheisiin sijoitettujen lasten, heidän vanhempiensa ja sijaisperheiden kanssa. Toimimme Länsi-Uudenmaan alueella, jossa myös työpiste tulee sijaitsemaan.

Tiimi on kehittänyt oman Keinu-mallin sijoituksen alkuvaiheen työskentelyyn. Kyseessä on uudenlainen toiminnallinen koko lapsen perheyhteisöä korostava hyväksi todettu toimintamalli.
Toivomme saavamme sinut osaksi poikkeuksellisen pysyvää tiimiimme! Odotamme hakemustasi!

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella saa vinkkipalkkion uudesta rekrytoidusta sote-ammattilaisesta. Vinkkipalkkion suuruus on vinkkaajalle 1000 euroa ja palvelussuhteeseen tulevalle 500 euroa, joka maksetaan kertaluontoisena korvauksena jälkikäteen aikaisintaan 6kk vinkatun työsuhteen alkamisesta. Vinkkaajan ja vinkatun työ-/virkasuhde tulee olla voimassa maksuajankohtana.

Sitoutumislisää maksetaan 200 euroa/kk kaikille sosiaalityöntekijän tehtävää suorittaville kelpoisille sosiaalityöntekijöille sekä lastensuojelun vaativimmissa tehtävissä (lastensuojelulain mukaisesti lapsen asioista vastaavat sosiaalityöntekijät ja heidän esihenkilöt) lisäksi 100 euroa/kk 31.5.25 asti.

Työpaikan nimi ja osoite: Luvnin perhehoito
Työaika: 37 h 45min/vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, ajokorttia.

Arvostamme lastensuojelun ja perhehoidon kokemusta sekä ruotsinkielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-215-24/fi_FI