Varastotyöntekijöitä Keravalle kesäksi, Transval Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokoaikaisia varastotyöntekijöitä Keravalle

Työskentely on itsenäistä ulkona suoritettavaa varastotyötä, missä kerätään puurakentamisen tuotteita. Työssä käytetään nelitietrukkia. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esim. työntömastotrukista tai vastapainotrukista. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työntekijä, joka pitää itsenäisestä työskentelystä. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keravan Ahjossa. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin aamuvuoroon 6-14 sekä iltavuoroon 14-22, vuorot vaihtelevat vuoroviikoin. Työt alkavat toukokuun alusta ja töitä on tarjolla joko elokuun, syyskuun tai lokakuun loppuun oman toiveesi mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mihin asti olet käytettävissä.

Palkkaus perustuu kaupan alan (varasto) pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon ja työehtosopimukseen.

Odotamme sinulta:

- Halua oppia uutta ja kehittyä

- Oma-aloitteisuutta

- Täysi-ikäisyyttä

- suomen kielen taitoa

Miksi valita Transval?

- Mukava kesätyö hyvässä seurassa!

- Laadukkaat työvaatteet ja varusteet

- Turvallinen työympäristö

- Työhyvinvointisäätiön palvelut, konserttilippuja ja huvipuistopäiviä

- Alennuksia ja etuja kumppaneilta

- Epassin sopimusruokailut

Olisiko tässä kesätyöpaikkasi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta careers.transval.com pikaisesti. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

rekrytointi@transval.fi

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa tai tuotantotiloissa, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä mm. logistiikkaosaamisen, turvallisuuden ja esihenkilötyön osalta. Laitathan hakemusta tulemaan, oletpa sitten raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, tai alalle vasta siirtyvä. Miltä kuulostaa? Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen! www.transval.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varastotyontekijoita-keravalle-kesaksi/ZL2YJe