Tapahtumakoordinaattori, Ruka-Kuusamo Matkailu ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HAETAAN KUUSAMON TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

Ruka-Kuusamo Matkailu ry hakee Kuusamon tapahtumakoordinaattoria vastaamaan Kuusamon tapahtumallisuuden kehittämisestä. Kuusamon tapahtumallisuus tarkoittaa kaupunkikokemusta ja tapahtumallisia pitovoimatekijöitä, jotka rikastuttavat paikallisten asukkaiden arkea.
Kuusamossa on monipuolista ja ympärivuotista tapahtumallisuutta, innostusta ja potentiaalia kehittää tapahtumajärjestämisen kyvykkyyksiä ja tapahtumakokonaisuuksia edelleen. Kaupungin strategiasta löytyy myös linjaukset tapahtumista osana kaupunkikehitystä.

Oletko
-Näkemyksellinen ja motivoitunut tapahtumallisuuden kehittäjä?
-Innostunut kaupunkikehityksestä?
-Hyvä sosiaalisilta taidoiltasi ja osaat toimia erilaisten sidosryhmien kanssa?
-Verkostojen luoja?

Työnantajanasi on Ruka-Kuusamo Matkailu ja olet osa tapahtumatiimiämme. Työpisteesi on Kuusamon keskustassa. Ruka-Kuusamo Matkailu on sitoutunut kehittämään matkailutapahtumien ohella myös paikallista tapahtumatoimintaa, joka palvelee erityisesti asukkaita sekä lähimatkailua.

Edellytämme
-Soveltuvaa koulutusta
-Ymmärrystä tapahtumatuotannon kokonaisuuksista
-Hyviä O365-taitoja (mm. Teams)

Arvostamme
-Kuusamon alueen tuntemusta
-Kehittävää työotetta, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Paineensietokykyä
-Fasilitointikykyä
-Tuntemusta julkisen sektorin ja järjestöjen toimintatavoista

Työsuhde on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitä hakemukseen palkkatoivomuksesi. Työ on mahdollista suorittaa osittain etänä. Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä alueelta.

Työnantajanasi toimii 150:n matkailualan eri toimialoja edustavan jäsenyrityksen muodostama Ruka-Kuusamo Matkailu ry, jonka toiminnan tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä, lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta. Visiomme on olla Suomen suosituin ympärivuotinen lomakohde. Lisätiedot Ruka-Kuusamo Matkailu ry:stä https://www.ruka.fi/fi/palvelut-ja-yhteystiedot/ruka-kuusamo-matkailu

Kun työ elinvoimaisessa Kuusamossa tapahtumien parissa kuulostaa sinulle sopivalta seikkailulta, hae pikimmiten mukaan!

Lisätietoja: Niina Kukka, tapahtumapäällikkö, p. 040 772 8213, niina.kukka@rukakuusamo.fi

Toimita hakemuksesi viimeistään 17.5.2024 osoitteeseen niina.kukka@rukakuusamo.fi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuprosessin aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.kukka@rukakuusamo.fi