Perhetyöntekijä/ohjaaja Avopalveluihin, Familar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme perhetyöntekijää/ohjaajaa Avopalvelut Keski-Suomeen Huoltsikka, Familar Oy
Huoltsikan Avopalvelut Keski-Suomen yksikkö on osa Familarin lastensuojelupalveluita. Yksikössä on kaksi tiimiä, nuorten tuettu asuminen ja liikkuvan tuen tiimi. Haemme nyt lisävahvistusta liikkuvan tuen tiimiin erityisesti perhetyöhön ja perhekuntoutukseen.

Huoltsikan avopalvelut tarjoavat ammatillista tukihenkilötyötä ja maahanmuuttajapalveluja eri ikäisille, tuen tarpeessa oleville lapsille, nuorille aikuisille ja perheille sekä perhetyön eri muotoja sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisesti. Huoltsikan avopalvelut tuottaa palveluita asiakkaille, joilla on vahvaa ammatillisen tuen tarvetta käyttäytymisen, elämänhallinnan ja mielenterveyden eri osa-alueilla. Vahvana osaamisalueena meillä on kotoutumislainmukaiset palvelut yksin maahantulleille nuorille ja maahanmuuttajaperheille. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut lapsille, nuorille ja perheille sekä lastensuojelun jälkihuolto.

Työ on itsenäistä ja luovaa. Suunnittelet itse työvuorosi ja vastaat työn tavoitteiden toteuttamisesta. Meillä pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja pystyt hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Saat ammattitaitoisen tiimin vahvan tuen työllesi sekä hyvän esihenkilötyön.

Haemme nyt kahta (2) kasvatus-, sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tutkinnon omaavaa henkilöä avopalvelun perhetyöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on lisäksi oltava 2 vuotta lastensuojelun työkokemusta.

Perhetyöntekijänä meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana avopalveluiden ohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä asiakkaan muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on kokemusta lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, kotouttavasta työstä sekä nepsy-osaamista, lisäämme ison plussan nimesi perään. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

-mahdollisuuden luoda uutta perhetyön ja perhekuntoutuksen saralla

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja,

tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työ alkaa: 03.06.2024 tai sopimuksen mukaan hyvän tyypin löytyessä! Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 20.05.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Ikonen
050 316 5262
sanna.ikonen@familar.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/familar_careers/job/Jyvskyl-Polttolinja/Perhetyntekij-ohjaaja-Avopalveluihin_R0027698-1