Eristyspeltiseppä, Rekrytointipalvelu Sihti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt ammattitaitoista ERISTYSPELTISEPPÄÄ asiakkaallemme työskentelemään sodankylän alueella.

Toivoisimme että sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta eristyspeltisepän töistä. Reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto auttaa työssä menestymiseen. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan parasta osaamistasi. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus alan TES:n mukaisesti kokemukseen perustuen.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Jos kaipaat lisätietoja voit kilauttaa Maria Hänniselle, 040 182 7435 tai laittamalla mailia maria.hanninen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!
klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=06b0d2b51a69ece5e0df0ff9849d0667&jobboardsource=MOL