Yrittäjä, Piika ja Renki Avoin yhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myydään kahvilan liiketoiminta Elimäellä, joka on toiminut menestyksellisesti vuodesta 1978 lähtien.

Yritys sijaitsee 6- tien välittömässä läheisyydessä ja palvelee ensisijaisesti ohikulkevia pääkaupunkiseudun mökkiläisiä. Kahvilassamme käy myös turisteja ympäri Suomea sekä paikallisia vieraita.

Kahvilan yhteydessä on pieni myymälä, jossa myydään lahjatavaroita sekä paikallisia käsitöitä. Yläkerrassa on taidegalleria, missä järjestetään joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely. Pihapiirissä on jäätelökioski ja huvimaja. Kahvilan tiloissa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia perhejuhlia ja kokouksia.

Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.

Kahvila palvelee asiakkaita toukokuusta noin syyskuun puoliväliin joka päivä. Asiakaspaikkoja on sisällä 35 ja ulkona noin 25.

Tämä idyllinen kesäkahvila on ihanteellinen esimerkiksi lähiseudun pitopalveluyrittäjälle, jolla on valmistustilat ja pystyy työllistämään yrityksensä muiden palvelujen avulla kesäkauden ulkopuolella.

Pihapiiristämme löytyy Mustila Viini ja marjatuottaja viinipuoteineen sekä taimimyymälä. Kivenheiton päässä sijaitse Mustila Arboretum. Kaikki nämä toimijat yhdessä tuovat kesäisin runsaasti asiakkaita jokaiselle.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä: Mari Hellsten puh. 040 4177 246

Hae työpaikkaa osoitteesta