Yksikönjohtaja Mainiokoti Suvanto, Kiiminki, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme Yksikönjohtajaa Mainiokoti Suvantoon, Kiiminkiin
Mainiokoti Suvanto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 31 ikääntyneelle asukkaalle.

Meillä Mainiokodeissa ikäihmisten asumispalveluissa on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme.

Yksikönjohtajana toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten asumispalveluista ja esihenkilötyöstä. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja sinulla on aina aikaa tiimisi jäsenille. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään.

Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon. Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä.

Pääset osaksi innostunutta esihenkilötiimiä. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen sosiaalipalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta 12.5.2024 mennessä.

Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sinikka Sirviö
Palvelujohtaja
Mainiokodit, Pohjois-Suomi
Puh 040 5206 211(arkisin, klo 9-15), sinikka.sirvio@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Kiiminki-Sammalojantie/Yksiknjohtaja-Mainiokoti-Suvanto--Kiiminki_R0030248