Vastaava työnjohtaja julkisivuhankkeisiin, Consti Korjausurakointi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vastaavaa työnjohtajaa julkisivuhankkeisiin Uudenmaan alueelle.

Vastaavana työjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti sinun hankkeestasi sen käynnistymisestä takuu-ajan päättymiseen asti. Huolehdit siis, että työmaa etenee sovitun aikataulun mukaisesti, omat työntekijämme ja yhteistyökumppanimme toimivat turvallisesti työmaan tavoitteiden täyttymiseksi. Haluat tuottaa laadukkaan lopputuloksen kaikille osapuolille.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Työkohteemme ovat pääsääntöisesti julkisivukohteita, tarvittaessa hyödynnämme osaamistasi myös muissa korjauskohteissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mari Malminen p. +358 50 589 8059, arkisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana.

Haemme työnjohtajaa, jolta löytyy:

- rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto

- aikaisempaa kokemusta työmaan tuloksellisesta johtamisesta

- kokemusta työmaan hallinnollisista tehtävistä

- itsenäistä työotetta ja valmiutta osallistua käytännön työhön

- aitoa asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä

- tinkimätön turvallisuusasenne

Consti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/vastaava-tyonjohtaja-julkisivuhankkeisiin/DoB20J