Lähihoitaja Mainiokoti Hoivakartanolle Kauhavalle!, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Hoivakartano, Kauhava

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Hoivakartanolle Kauhavalle!

Haemme joukkoomme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kotiimme.

Mihin tulet töihin?

Mainiokoti Hoivakartano tarjoaa ikääntyville yhteisöllistä ja ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Toimimme tiloissa joissa on valoisuutta ja avaruutta, ihan Kauhavan keskustan läheisyydessä. Työyhteisömme on iloinen ja moniammatillinen.

Mitä pääset tekemään?
Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja, suhtaudut asioihin positiivisesti ja huumorilla. Olet oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut ikääntyvien hoidosta.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Hoivakartanossa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon ja työterveyshuollon.

Tulevien työkavereiden mietteitä:
"Moniammatillisuus on rikkaus"

"Koko talo samaa tiimiä"

"Töihin on mukava tulla"

Työ on 3-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Tehtävä on määräaikainen 31.8.2025 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian!
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Päivi Luoma
040 6753782 (arkisin klo 8-16)
paivi.luoma@mainiokodit.fi

Sen tuntee kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mainiokodit_careers/job/Kauhava-Kirkkotie/Lhihoitaja-Mainiokoti-Hoivakartanolle-Kauhavalle-_R0030276