Erityisohjaaja, Nuorisokoti Valokki, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme erityisohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Nuoriskoti Valokki 1:n Jalasjärvelle!

Nuorisokoti Valokki tarjoaa laajan lastensuojelupalveluiden palvelukokonaisuuden lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin. Nuorisokoti Valokin henkilökunnan koulutuspohja antaa mahdollisuuden nähdä lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista. Näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja
yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Ajatuksemme on, etteivät lapsen vaikeimmatkaan haasteet saa meitä luovuttamaan!

Millainen työ sinua odottaa?

Valokki 1 (https://www.humana.fi/valokki1/) toimii tällä hetkellä lastensuojelupalveluiden
erityisyksikkönä, mutta muutostyö vaativan tason yksiköksi on käynnissä.
Työssäsi sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa ja
luomassa kehittyvän yksikön toimintaa! Ammattitaitoinen tiimimme koostuu
sairaanhoitajista, sosionomeista, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajista sekä
lähihoitajista.

Tehtävässä pääset tukemaan ja kannustamaan lapsia arjen haasteissa sekä osallistut lapsen hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Omaohjaajatyöskentely
on iso osa ohjaajan työtä ja sillä on tärkeä rooli lapsen arjessa.
Omaohjaaja on tiivisti yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston sekä
koulutoimen kanssa. Omaohjaaja pitää huolen, että lapsi pysyy keskiössä
ja on tärkeässä roolissa lapsen arjessa. Tuomme arkeen vahvasti
monipuolista menetelmätyöskentelyä ja yksikkömme arjessa korostuu
toiminnallisuus.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työsi aloitat aluksi ohjaaja nimikkeellä, mutta 2025 vuoden alusta alkaen se muuttuu erityisohjaajaksi, yksikön profiilin muuttuessa vaativan tason lastensuojeluyksiköksi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä. Työn alkamisesta sovitaan yhdessä kanssasi.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).

Mitä tarjoamme sinulle?

Työyhteisössämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta. Valokissa työyhteisössä korostuu tiimihenki ja yhteisöllisyys. Teemme sinulle oman perehdytyssuunnitelman ja järjestämme säännöllisesti työnohjausta.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu!

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.

-
Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria etsimme?

Etsimme ensisijaisesti sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tutkinnon omaavaa osaajaa. Huomioimme kuitenkin haussa myös muun sosiaali- tai terveysalan koulutuksen omaavat hakijat. Työnkuva rakennetaan yhdessä kanssasi ja pyrimme hyödyntämään osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Toivomme sinulta vahvaa ammattitaitoa sekä taitoa kohdata lapsi yksilönä hänen omista lähtökohdistaan. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullista aikuisuutta, kehittämismyönteisyyttä, joustavaa työotetta, avoimuutta sekä halua oppia.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 7.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Mira Kangasluoma 0447507231 tai sähköpostilla mira.kangasluoma@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3926762-erityisohjaaja-nuorisokoti-valokki