Hammashoitaja, KotiHammas
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Palkkaus: 25€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme hammashoitajaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle (Rautjärvi/Imatra/Lappeenranta). Aloitus olisi 1.7.2024 ja työtä olisi tarjolla vuoden 2024 loppuun saakka.

Työvuorot sijoittuvat eri hoitoloihin EKHVA:een alueella, kuitenkin niin, että työpiste on tiedossa hyvissä ajoin etukäteen. Vuorot ovat arkisin klo 7.30.-15.30. välillä, 7- 8h/pvä.
Etelä-Karjalassa on käytössä Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Tehtävän hoito edellyttää hammashoitajan tutkintoa tai lähihoitajan tutkintoa suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus tehtävään on 25€/h

Mikäli kiinnostuit ja sinulla olisi mahdollisuus tarttua tähän tilaisuuteen, niin olethan yhteydessä pikaisesti minuun: Oili Ahola/ p.0468757713 tai sähköpostilla oili.ahola@kotihammas.fi, niin kerron lisää!

KotiHammas Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu laadukkaita hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri-, suuhygienisti-, erikoishammasteknikko- ja hammaslaboratoriopalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Järvenpäässä, Turussa, Tampereella sekä Pohjois-Suomessa. Lisäksi toimintaamme kuuluu suun terveydenhuollon palvelutoimintaa eri puolilla Suomea. KotiHammas on osa kotimaista MediVida -konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:oili.ahola@kotihammas.fi