Sähköasentaja Ouluun, Kiho Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiho Palvelut Oy tarjoaa kaikki kiinteistöjen kunnossapitoon ja remontointiin liittyvät palvelut laadukkaasti, ketterästi ja luotettavasti. Otamme työtehtävät innolla vastaan ja huolehdimme meille luotetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme kokenutta, itsenäistä ja palvelualtista sähköasentajaa Oulun toimipisteeseemme monipuolisiin huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Tarjoamme itsenäisen työn, jossa pääset vaikuttamaan työaikoihisi sekä suunnittelemaan työpäiviesi sisältöä.

Odotamme hakijalta vähintään sähköasentajan perustutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista niin uudis- kuin saneerauskohteista. Toimintaympäristösi tuleekin olemaan monipuolisesti teollisten tuotantolaitosten, liikekiinteistöjen, kotien ja kesämökkien välillä.

Meidät tunnetaan erinomaisesta palvelusta, positiivisesta asenteesta ja tekevästä otteesta. Uskomme, että onnellisuus on kaiken avain ja arjen sujuminen luo turvallisuuden tunnetta. Tule rakentamaan meidän kanssa loistava tulevaisuus!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä nuorekkaan kasvavan työyhteisön. Työhön vaaditaan vähintään B-ajokortti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville.leinonen@kihopalvelut.fi