Steinerpedagoginen varhaiskasvattaja, Vihdin steinerkasvatuksen kannatusyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Iloitsetko työskentelystä lasten kanssa pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa? Steinerpäiväkoti Pikkulyhty Nummelan keskustassa hakee kahta uutta työntekijää.

Toivotamme tervetulleeksi lämminhenkisen ja lapsilähtöisen varhaiskasvatuksen opettajan/sosionomin sekä lastenhoitaja/ohjaajan. Odotamme sinulta steinerpedagogiikan tuntemusta, mutta otamme huomioon myös muita päteviä hakijoita. Toivomme hakijoilta iloista mieltä, joustavuutta ja idearikkautta.

Rauhallisen päiväkotimme tärkeitä arvoja ovat lapsilähtöisyys, kohtaaminen, turvallisuus, kiireettömyys, luonnonläheisyys, rytmi, rajat ja rakkaus. Luova leikki ja runsas liikkuminen luonnossa ja lähiympäristössä toteutuvat päivittäin.

Päiväkotimme on pieni ja lämminhenkinen yhden sisarusryhmän päiväkoti, jossa toimitaan yhteistyössä ihanien perheiden kanssa. Suloiset lapset ovat iältään 1,5-6 vuotta. Vakituiset sijaiset ovat osa yhteisöämme.

Toivomme erityisesti, että löydämme joukkoomme sitoutuneen ihmisen, jonka seurassa lapsilla (ja aikuisilla) on hyvä olla.

Päiväkoti on kannatusyhdistyksen ylläpitämä ja työsuhde on vakituinen. Työ alkaa 27.7.2024. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Otathan meihin yhteyttä niin voimme tutustua toisiimme. Lämpimästi tervetuloa Pikkulyhtyyn! Susanna Lyytikäinen +358 50 4900 375.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:susanna.lyytikainen@pikkulyhty.fi