Alueisännöitsijä, SSAB Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SSAB Europen Raahen tehtaan kiinteistöpalvelu hakee alueisännöitsijää vastaamaan tehtaan rakennusteknisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus
Kiinteistöpalvelu on Raahen tehtaan kunnossapitoon kuuluva palveluorganisaatio, joka tukee tuotanto-osastoja kiinteistönhuoltoon ja -kunnossapitoon liittyvissä tarpeissa. Rakennustöiden alueisännöitsijänä olet tärkeässä roolissa tiimissämme taataksemme häiriöttömän tuotannon ja turvalliset tilat tehtaan henkilöstölle. Olet vastuussa erilaisista rakennuskantaan liittyvistä kunnossapitotöistä ja -hankkeista yhteistyössä muun organisaation kanssa ja pääset itsenäisesti vaikuttamaan hankkeiden turvalliseen ja sujuvaan onnistumiseen.

Pääasialliset työtehtävät
-Turvallisuuden valvonta ja johtaminen
-Kiinteistönhuolto ja rakennustekninen kunnossapito
-Rakennuskannan elinkaaren mukainen hallinta
-Pieninvestointien projektipäällikön tehtävät

Odotamme sinulta
-Rakennusinsinöörin koulutusta tai muuten hankittua vastaavaa pätevyyttä
-Kokemusta korjausrakentamisesta teollisuus- ja toimitilaympäristössä
-Kokemusta teollisuuden teräsrakenteista
-Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle
SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme - päättäväinen, aito ja edelläkävijä - tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:
Kannustinpalkkio-ohjelmat
Laajennettu työterveyshuolto
Virkistysedut

Rekrytointiprosessi
1. Hae
2. Haastattelu
3. Arvioinnit
4. Yhteydenotto suosittelijoihin
5. Terveystarkastus
6. Työsopimuksen allekirjoitus

Taustaselvitys voi olla osa rekrytointiprosessia. Terveystarkastukseen kuuluu myös huumausainetestaus.

Emme hyväksy rekrytointitoimistojen ja mainosten myyjien yhteydenottoja tähän hakemukseen liittyen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/15200?c=recruitmentssab&lang=fi-FI