Keikkatyöntekijä Hartolaan, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä joustavalla keikkatyösopimuksella ruokapalvelutyöntekijänä? Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää osaamisesi mukaan räätälöitäviin tehtäviin Hartolaan.
Henkilöstöravintola Pasi Joronen Ky toimii Hartola Golfin keittiötiloissa. Golfkauden aikana yritys tarjoaa päivittäin lounasta. Lisäksi ryhmille tarjotaan myös aamiaista ja päivällistä. Palveluihin kuuluu myös ikäihmisten ruokahuolto, kauppakassi- ja pitopalvelu kysynnän mukaan.
Kokemus pitopalvelusta tai muistotilaisuuksista katsotaan tehtävässä eduksi. Ennen kaikkea etsimme asikaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista tekijää! Palkkaus on TES:n mukainen. Työt painottuvat huhti-syyskuulle. Tehtävässä tarvitset hygieniapassia.
Jätä rohkeasti hakemuksesi sivun alareunassa olevan painikkeen kautta.

Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa:
Saana Magga
saana.magga@henkilostoasiantuntijat.fi
HR-asiantuntija / Rekry-akatemia
+358 40 537 7336 (arkisin ma-pe 9-15)

Muina aikoina tavoitat meidät numerosta: 044 241 8131

/
Armi Markkanen
armi.markkanen@henkilostoasiantuntijat.fi
HR-harjoittelija/Rekry-akatemia
+358 40 537 7336 (arkisin ma-pe 9-15)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.

Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys on hoidettu Mehiläisen kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontoisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://twitter.com/henkilostoasiathttps://fi.linkedin.com/company/henkilostoasiantuntijat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=485&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol