Erityisluokanopettajan virka, Someron kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin yhteisölliseen Someron kaupunkiin! Meille laadukkaat perusopetuspalvelut on sydämen asia. Etsimme Someron kaupungin opetuspalveluiden osaavaan joukkoomme Kiiruun yläkoululle erityisluokanopettajaa vakituiseen virkaan.

Kiiruun koulu on Someron ainoa yläkoulu uudessa nykyaikaisessa ja viihtyisässä koulukeskuksessa. Koulussamme on oppilaita noin 270 ja opetushenkilöstöä noin 40. Erityisluokanopettajana opetat koulussamme pienryhmää, ja tiimiisi kuuluu koulunkäynninohjaaja. Teet tiivistä yhteistyötä muiden pienryhmien ja yleisopetuksen opetushenkilöstön kanssa. Meillä on opetuksen tukena myös toimivat opiskeluhuoltopalvelut koulussamme.

Toivomme sinulta työkokemusta pienryhmäopetuksesta ja vahvaa tiimityöskentelyä. Arvostamme yhteisöllistä ja aktiivista työotetta, joustavuutta, monipuolisuutta ja kykyä toimia haastavissakin tilanteissa koulun arjessa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa:
oyhteisöllisen ja mukavan työyhteisön
omahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
oerityisopettajan TVA-lisän
oE-passin (150€/vuosi)
ouudet v. 2018 valmistuneet tilat

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan.

Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 8.5.2024 klo 12.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SOM-02-1-24/fi_FI