Hammaslääkäri Puolustusvoimille, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hammaslääkäreitä Puolustusvoimien varuskuntien terveysasemille eri pituisiin työsuhteisiin, eri puolille Suomea.

Työsuhteet ovat sijaisluonteisia, niiden viikkotyömäärä sekä pituus voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin kuukausiin Puolustusvoimien tarpeiden mukaisesti.

Oletko sinä tuleva Onnilainen?

Etsimme porukkaamme ystävällistä tiimipelaajaa, joka tekee työtään suurella sydämellä. Työssä onnistumiseen tarvitaan erinomaista palveluasennetta, kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Turvaselvitys tulee olla tehtynä ennen työjaksosta sopimista. Tämä hoituu kauttamme ja se kannattaa tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, jo siinä vaiheessa, kun vasta suunnittelee tulevaisuudessa olevansa kiinnostunut Puolustusvoimien töistä. Turvaselvitys ei sido töihin, mutta mahdollistaa niiden vastaanottamisen nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme aina kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen ja Restel-ravintoloiden huikeat henkilöstöedut! Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi!

Tule mukaan huippuporukkaan ja jätä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun nopeasti yhteydessä!

Avainasiakaspäällikkö
Isabel Palojärvi
041 732 2229
isabel.palojarvi@onnion.fi

Palvelukoordinaattori

Emmi Riiheläinen

044 4314710
emmi.riihelainen@onnion.fi

ONNI on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, sairaanhoitajille, hammaslääkäreille, hammashoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3560498-hammaslaakari-puolustusvoimille